Beleving – Diensten – Samenwerken

Beleving
De Business Garden biedt partijen een geweldige omgeving waar iedere toeschouwer versteld van zal staan. Al bij binnenkomst word je verrast door het unieke groendecor waarna je in het atrium een bruisende oase treft waar zintuigen ontwaken en inspiratie spreekt. Een onvergetelijk visitekaartje! Groene gevels, city farming, verticale tuinen, een zonneschoorsteen en zelfleverende energiebronnen. Hier proef je het gebouw en adem je inspiratie.

Diensten
De Business Garden biedt zijn huurders activiteitgericht werken. Vaste kantoorruimtes met collectieve voorzieningen zoals de receptie, conferentie- en vergaderruimtes, flexibele werkplekken, klantenontvangst, kenniscentrum en Green Café. Ruimtes en diensten worden flexibel en op maat geboden en partijen kunnen ongekende faciliteiten onder eigen dak aanspreken. Laat je inspireren in het unieke atrium of stap in de elektrische werkauto voor de volgende afspraak.

Samenwerken
De Business Garden is meer dan een kantoor. De verschillende gebruikers vormen samen een bruisend netwerk waarbij ruimte is voor kennisdeling en slimme samenwerkingsverbanden. Dit biedt een innovatieve cultuur die kan leiden tot spectaculaire ontwerpen, initiatieven en producten. Eén plek waar alle duurzame kennis en partners zich bevinden en waar kansen worden gerealiseerd.

Beleving