De Winst van Duurzaamheid

Debatavond over duurzaamheid en verdienmodellen in het MKB

‘Verdienen met duurzaamheid’ zowel in financiën (het vinden van verdienmodellen), het profileren als het behalen van concurrentievoordeel? Verschillende organisaties laten zien dat het kan!

Uitdagingen voor het bedrijfsleven
Op 12 oktober 2011 organiseert VU Connected in samenwerking met Eurailscout en MVO Nederland een bijeenkomst speciaal voor ondernemers uit het MKB die worstelen met de vraag hoe verdienmodellen toe te passen in de bedrijfsvoering. Met een lezing van VU-duurzaamheidsexpert professor Frans Berkhout, pitches met tips, trucs en inspirerende praktijkvoorbeelden door deskundigen uit het veld en adviezen van een expertpanel. Aansluitend volgt een publieksdiscussie en een borrel. ‘De Winst van Duurzaamheid’ vindt plaats bij One Planet Foundation, Stationsplein 16 in Amersfoort Inloop is vanaf 19.30 uur en de toegang is gratis.

Met medewerking van
Karin Jansens, sr. accountmanager MKB bij MVO Nederland
Frans Berkhout, hoogleraar Innovatie & Duurzaamheid aan de VU en directeur van het Instituut voor Milieuvraagstukken (IVM)
Aad van der Zouwen, directeur Eurailscout Inspection & Analysis BV
Ilonka de Beer, adviseur MKB en oprichtster Sandalfon Sustainability
Nelly Swijnenburg, programmamanager Duurzame Ontwikkeling bij de gemeente Amersfoort
Thomas Adelaar, lector Duurzaam Ondernemen Chr. Hogeschool Windesheim

Aanmelden
Aanmelden via vuconnected.nl of stuur een email naar info@vuconnected.nl met daarin vermeld: titel van het programma, je naam, adres, woonplaats, bedrijf/organisaties, e-mailadres en telefoonnummer.

Waar en wanneer?
Datum: woensdag 12 oktober 2011
Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Plaats: Amersfoort | stationsplein 16 |
Toegang: gratis, aanmelden via vuconnected.nl

Laat wat van je horen