Huurders aan het woord

Mark Goedkoop – Directeur PRé-ConsultantsMark Goedkoop

“Wij kiezen Business Garden omdat ook wij keihard willen werken aan een duurzame wereld en daarvoor hebben we de beste mensen nodig. Het is voor ons dus uitermate belangrijk om hen een inspirerende en kwalitatief hoogwaardige werkplek aan te kunnen bieden, op een centrale en makkelijk bereikbare locatie.”

Carin KampmanCarin Kampman – Directeur Matchpoint

“Wij zijn een netwerkorganisatie dus onze mensen zijn veel op stap, toch is een inspirerende werkplek erg belangrijk. Eens in de twee weken komen we samen om af te stemmen. De Business Garden biedt kwalitatief en efficiënt gebruik van ruimte voor deze flexibele vraag.”

Albert Jan KerssenAlbert Jan Kerssen – Eigenaar Bureau Groenadvies

“Als kleine onderneming in het bouwen met groen zoeken wij een kantoor met een professionele uitstraling dat fungeert als visitekaartje voor wat wij doen.”

 

Camiel VersluisZZP-er Camiel Versluis – CCC Concept

“Wat ik mis als ZZP-er in vergelijking met een vaste baan zijn collega’s. Dat is exact wat ik in de Business Garden kan vinden terwijl ik hier mijn netwerk vergroot en samen kan werken aan nieuwe kansen. Daarnaast biedt de Business Garden mij een prachtige locatie waar ik graag mijn relaties ontvang”