Inspirerende omgeving


Business Garden is een duurzaam kantoor met werk- en vergaderruimtes in een fraaie en inspirerende architectonische omgeving. Het nieuwe werken begint bij Business Garden. Je huurt kantoorruimte en deelt met de andere huurders de ruimte die je gebruikt voor de receptie, vergaderen, lezingen, klantenontvangst, bibliotheek en ook de lunch en koffiecorner. Hierdoor heb je meer faciliteiten, bespaar je in kosten en betaal je alleen voor deze ruimtes en diensten wanneer je er daadwerkelijk gebruik van maakt.

Het gebouw heeft een totale oppervlakte van ca. 4.370 m2 b.v.o.* of 3.710 m2 v.v.o.* bestaande uit 6 verdiepingen, een begane grond en souterrain. Een hele verdieping huren of enkel een blok van 30 m2, alles is mogelijk. Dichtbij het bruisende atrium of op de zesde verdieping met een volledig 360 ̊C-view over Amersfoort, de keuze is aan u.

Voor vragen of meer gedetailleerde informatie, neem contact op met Paul Heistein. Hij is te bereiken via paul.heistein@oneplanet.org of 06–52 40 19 47.