Locatie

De locatie van Business Garden is absoluut een toplocatie. Business Garden wordt namelijk gevestigd in het hart van Nederland, op zo’n 50 meter afstand van de hoofdentree van het centraal station in Amersfoort. Het adres is: Stationsplein 14-16, 3818 LE Amersfoort.
Binnen 3 minuten zit je van je kantoor op de trein naar huis of onderweg naar een afspraak. Het voorzieningenniveau in de directe omgeving is hoog: lunchgelegenheden, een boekwinkel, supermarkt, take away voorzieningen, restaurants. Alles is er.

Direct aan het Centraal Station is het busstation gelegen met aansluitingen naar de stad en in de regio. De locatie ligt op de grens tussen het levendige Stationsplein en de rustieke groene woonomgeving van de Berg van Amersfoort. Het gezellige centrum bevindt zich op 8 minuten loopafstand. Hier zijn winkel- en horecavoorzieningen in overvloed.

Amersfoort is een centraal gelegen stad die goed te bereizen is vanuit diverse hoeken van het land. Het beschikt over een van de grootste spoorwegknooppunten in Nederland en heeft door de ringweg een goede aansluiting met de nabije A1 en A28. Amersfoort is dus niet alleen centraal gelegen, maar ook makkelijk bereikbaar.
Dat Amersfoort al geruime tijd wordt gekenmerkt als groeistad is duidelijk te zien op het Stationsplein. Bedrijven als Agis, de Amersfoortse, FrieslandCampina hebben hier hun hoofdkantoor gevestigd. Met ons hebben vele anderen de kans gegrepen om op deze centrale en vruchtbare plek hun bedrijfsvoering te houden.

Parkeren
De parkeermogelijkheden voor auto’s zijn voor een stationslocatie goed te noemen. Bij en onder het gebouw komen ca. 30 parkeerplaatsen. De parkeernorm is 1:125 m2 bvo*. Dat wil zeggen dat een huurder per 125 m2 gehuurde kantoorruimte één parkeerplaats kan huren. Daarnaast zijn op 200 meter afstand 2 openbare parkeergarages. Bij het gebouw is ook gelegenheid om fietsen te parkeren.

*bvo:bruto vloeroppervlakte

locatie