The Business Garden…. For Me? Kom naar de informatiebijeenkomst!

In het hart van Nederland, direct aan het Stationsplein van Amersfoort wordt de Business Garden gerealiseerd. Een state-of-the-art en duurzaam kantoorgebouw met een missie; het creëren van een flexibele werkomgeving voor diverse partijen, die inspireert, faciliteert en verbindt. Drie waarden staan hierin centraal: Beleving, Diensten, Samenwerken.

De Business Garden biedt zijn huurders activiteitgericht werken. Vaste kantoorruimtes met collectieve voorzieningen zoals de receptie, conferentie- en vergaderruimtes, flexibele werkplekken, klantenontvangst, kenniscentrum en een gezellig Green Café. Ruimtes en diensten worden flexibel en op maat geboden en partijen kunnen ongekende faciliteiten onder eigen dak aanspreken. Laat je inspireren in het unieke atrium, het creatieve interieur, de bruisende groep mensen die hier werkt en creëert.
Op zoek naar iets anders, een uniek concept dat duurzaamheid ademt? Vestig dan kantoor in de Business Garden, waar je de values of living and creating in het werken terugbrengt.

Wil je meer weten over Business Garden? Kom dan op 17 mei 2013 naar de informatiebijeenkomst. Wij verwachten je graag om stipt 15.00 uur in het Gerechtsgebouw (het gebouw waar Business Garden wordt gerealiseerd), Stationsplein 14-16 in Amersfoort. Om alvast je voor te bereiden kun je de brochure downloaden via: http://www.oneplanet.org/wp-content/uploads/Business_Garden.pdf.

Het program voor deze middag ziet er als volgt uit:
15.00 uur Ontvangst
15.15 uur Presentatie door Paul Heistein, directeur/oprichter van One Planet Foundation
16.00 uur Borrel
16.30 uur Einde

Wil je aanwezig zijn bij deze bijeenkomst? Meld je komst dan aan via petra.vanschaik@oneplanet.org

Laat wat van je horen