Werken op maat

Op een toplocatie staat dé plek voor duurzaam Nederland. Het nieuwe werken begint bij Business Garden. Je huurt kantoorruimte en deelt met de andere huurders de ruimte die je gebruikt voor de receptie, vergaderen, lezingen, klantenontvangst, bibliotheek en ook de lunch en koffiecorner. Hierdoor heb je meer faciliteiten, bespaar je in kosten en betaal je alleen voor deze ruimtes en diensten wanneer je er daadwerkelijk gebruik van maakt.

Het atrium is het bruisende hart van de collectieve ruimtes. Geconcentreerd je presentatie bijschaven, samen rond de tafel voor een nieuw project, ‘gewoon’ inspiratie opdoen, of besloten vergaderen: wij bieden werken op maat. Er wordt hier cappuccino geserveerd zoals die bedoeld is en je kunt hier lekker lunchen met verse producten en ingrediënten uit eigen tuin.

Wil jij hier ook werken?

Interesse? Business Garden biedt huurmogelijkheden op maat.

Het gebouw heeft een totale oppervlakte van ca. 4.370 m2 b.v.o.* of 3.710 m2 v.v.o.* bestaande uit 6 verdiepingen, een begane grond en souterrain. Een hele verdieping huren of enkel een blok van 30 m2, alles is mogelijk. Dichtbij het bruisende atrium of op de zesde verdieping met een volledig 360 ̊C-view over Amersfoort, de keuze is aan u. Zie de plattegronden voor de mogelijkheden. De huurprijzen zijn marktconform en de kantoorruimtes worden casco opgeleverd.

Voor vragen of meer gedetailleerde informatie, neem contact op met Paul Heistein. Hij is te bereiken via paul.heistein@oneplanet.org of 06–52 40 19 47.

Laat wat van je horen