People 4 Earth

People 4 Earth

People 4 Earth brengt productketens in zicht van cradle-to-grave zodat klanten weten hoe duurzaam een product is. Het bedrijf is ontstaan uit een fusie tussen het One Planet Catalogue project en team (zie project Catalogue) en het People 4 Earth initiatief van Nico Broersen in Harderwijk. Bij One Planet is P4E uitgegroeid tot een team van 12-15 mensen. Het is gehuisvest in het One Planet gebouw tot de grote brand in april 2012. Na de brand in 2012 zijn ze vetrokken naar Harderwijk en later naar Utrecht.

P4E had hoogopgeleide mensen van o.a. Universiteit Utrecht en van vele nationaliteiten. De lunchtafel op de eerste  verdieping was een levende plek waar diverse thema’s rondom duurzaamheid met waren besproken en overwogen. Wij organiseerde samen Film Evenings en lezingen over duurzaamheid. One Planet mist tot de dag van vandaag onze P4E collega’s!

http://www.people4earth.org

 

 People 4 Earth brengt productketens in zicht van cradle-to-grave zodat klanten weten hoe duurzaam een product is. Het bedrijf is ontstaan uit een fusie tussen het One Planet Catalogue project en haar projectteam (zie project Catalogue op deze website) en het People 4 Earth initiatief van Nico Broersen in Harderwijk. Bij One Planet is P4E uitgegroeid tot een team van 15 mensen. Het is gehuisvest in het One Planet gebouw tot de grote brand in april 2012. Na de brand in 2012 zijn ze vetrokken naar Harderwijk en later naar Utrecht.

P4E had hoogopgeleide mensen van o.a. Universiteit Utrecht en van vele nationaliteiten. De lunchtafel op de eerste  verdieping van One Planet was een levende plek waar diverse thema’s rondom duurzaamheid met waren besproken en overwogen. Wij organiseerde samen Film Evenings en lezingen over duurzaamheid. One Planet mist tot de dag van vandaag onze leuke P4E collega’s!

http://www.people4earth.org