ZED-POD’s

ZED-POD’s

De ZED-POD is een zeer innovatief, uniek en uitermate duurzaam product van onze partner ZED-factory in London, waarmee One Planet afspraken heeft voor de Nederlandse markt. Het is een huisje, of een rij van kleine woningen, of zelfs een complete woonwijk, geplaatst boven op een BESTAANDE parkeerplaats. Je krijgt dus een dubbele functie; auto-parkeren beneden, wonen boven. En het is bijna geheel zelfvoorzienend in energie en water. Wat kunt u nog meer wensen! Hebt u interesse? Neem dan contact op met One Planet in Amersfoort.

Hierboven ziet u een ZED-POD bij het BRE Instituut buiten Londen http://www.bre.co.uk waar het zeer uitvoerig wordt getest. Alle bouwsystemen en materialen op de Britse markt moeten door BRE gecertificeerd worden voor ze op grote schaal verkocht mogen worden. Want banken geven alleen een hypotheek op een kwaliteit-gecertificeerde woning. Het gehele dak IS een zonnepaneel dat tevens fungeert als regenwater opvang voor de niet-drinkwater behoeften; drie vliegen in één klap. Hier is de link naar ZED-factory in London http://www.zedfactory.com

Hieronder is een ZED-POD uit China afgebeeld. In China is grote belangstelling voor innovatieve duurzame ontwikkelingen die ruimte besparen, zoals wonen boven een bestaande parkeerplaats.

ZED-POD’s worden opgebouwd met een set pre-engineered, colour-coded onderdelen, zodat ze makkelijk in elkaar gezet kunnen worden.

Hieronder ziet u een ZED-POD van een grote Duurzame Bouw-Expo in Londen in 2016.


De ZED-POD kan worden gebruikt om een ZED-Park boven een bestaande parkeerplaats te bouwen.